Kunsthåndværkere og Kunstnere på festivalen

Sidste år havde vi den store glæde, for første gang, at samarbejde med nogle af Samsøs mange dygtige kunsthåndværkere. Vi var meget glade for deres bidrag til at lave en spændende og alsidig festival. Også i år kan vi præsentere nogle kunstnere, som laver kunst og/eller håndværk på enten professionelt- eller hobbyplan:

  • Landvirke er et firma der laver kunstsmedning med økseproduktion som speciale. Alt hvad Hans Peter Knudsen smeder eller udskærer er gjort i hånden og fra grunden. Hans Peter fremstiller også selv skafterne så de passer til øksens vægt og formål. Se meget mere på både deres Facebookside samt deres hjemmeside: http://www.landvirke.dk/

 

  • Det gode skår. Sanne Bech er uddannet keramiker fra Århus kunstakademi og har siden 1999 solgt keramik fra eget værksted i Århus, på Bornholm samt i Ballen, Samsø. Hendes butik hedder Det gode skår og her sælger Sanne eget keramik, smukke sommerkjoler og spændende kunsthåndværk. På Samsø Råvarefestival deltager hun kun med eget keramik. Hun kan følges på facebook her

 

 

  • Anemea Holm og Ulla Villadsen har smuk strik til børn og voksne, sjaler, hønsebilleder, hjemmelavet økosæber og creme med på Samsø Råvarefestival. De er 2 talentfulde, erfarne og hyggelige kunsthåndværkere, som vi glæder os over at præsenterer.

 

Festivalsudsmykning:

Igen i år er vi så heldige, at de dygtige kunstnere, som alle er en del af Mårup Gruppen, står bag udsmykningen af Samsø Råvarefestival. Dette gøres i samarbejde med Samsøs 3 skoler.

festivaludsnykning(1)