Kunsthåndværkere og Kunstnere på festivalen

Vi har den store glæde, at samarbejde med nogle af Samsøs mange dygtige kunstnere og kunsthåndværkere. Vi er meget glade for deres bidrag til at lave en spændende og alsidig festival. Også i år kan vi præsentere nogle kunstnere, som laver kunst og/eller håndværk på enten professionelt- eller hobbyplan:

 

  • Samsø Savværk/Shelter ide er, at skabe produkter der passer ind i naturen. Det gør de ved at forene materialer med et enkelt design, der passer til alle der ønsker at få enkelthed og funktionalitet kombineret med livet udendørs. De bygger shelters, langborde, smukke tapasbrædder, spækbrædder mm. Fortrinsvis i egetræ fra Samsø.

 

 

  • Anemea Holm har smuk strik til børn og voksne, sjaler, hønsebilleder, hjemmelavet økosæber og creme med på Samsø Råvarefestival. Anemea er en  talentfuld, erfaren og hyggelig kunsthåndværker, som vi glæder os over at præsenterer. Anemea deltager også med sin Buddha B. mad pop-up stand og underviser i fermentering. 

 

  • Joan Henckel sælger smuk strik i sin stand. Hun er meget erfaren udi strikningens kunst og strikker bl.a de fineste strømper.

 

  • Lone Johansen fra Onsbjerg, står også klar med hjemmestrik, dog med hendes helt eget look.

 

  • Børnetøj, designet og syet af Hannah.

 

Festivalsudsmykning:

Igen i år er vi så heldige, at de dygtige kunstnere, som alle er en del af Mårup Gruppen, står bag udsmykningen af Samsø Råvarefestival. Dette gøres i samarbejde med Samsøs 3 skoler.

festivaludsnykning(1)