Madoplevelser – det kan du opleve

Samsø Råvarefestival præsenterer flere foredrag, workshops, madoplevelser og gode snakke med vore samske producenter i løbet af weekenden. Er du nysgerrig efter at finde ud af, hvad der gemmer sig i det samske råvare og madunivers, så følg med her:

 

Følg den røde ballon:

Du har igennem hele festivalen, mulighed for at høre, den enkelte standholder og producents historie om netop deres virksomhed eller produkt. Når du ser den store røde ballon svæve ved en af standene, er du velkommen til at komme over og dykke ned i en af mange spændende historier fra Samsø.

 

“De røde ballon-samtaler” foregår på festivalspladsen, løbende igennem hele weekenden og er gratis.

 

Råvareværkstedet:

Vi gæder os til at præsentere fermenteringsworkshop med Buddha B., pyntning af cupcakes sammen med Rosa, fra Den store Bagedyst, Syltetøjsdemo med Syltedronningen, Helena Grayston og meget mere.

Disse workshops, demoer og gode historier fra dygtige producenter, avlere og kokke, vil alle foregå i det nye telt ‘Råvareværkstedet’. Teltet vil være åbent med en god blanding af demonstrationer og pop-in sessions, men det vil også være her man kan tilmelde sig spændende workshops og deltage aktivt. Nogle vil være gratis, andre vil koste lidt. Nogle er for børn, andre for voksne. Vi skriver mere når vi kender det endelige program.

 

Smagsskattejagt i samarbejde med Smag for livet:

Hvad er umami, hvordan opleves flavour og hvilken betydning har farver for din oplevelse af mad? Kom til en sjov og involverende SKATTEJAGT med Smag for Livet, hvor du får mulighed for at gå på jagt efter Samsøs råvarer og blive overrasket over hvordan du oplever mad med dine sanser. Du vil lære dine sanser bedre at kende og du vil være med til at finde ud af, hvad der gør Samsøs råvarer og mad så spændende.

Smagsskattejagten foregår Lørdag fra 10.00-13.00 og søndag fra 10.00-12.00. Skattejagten er gratis at deltage i, den tager ca. 20 min og henvender sig til alle aldersgrupper, men primært børn på 6-13 år + deres forældre.