Sommerens skønneste fællesmiddag – Lørdag d. 16 juni 2018

Vi glæder os til at invitere dig, din familie, venner og måske din nabo med til årets store fællesmiddag på Samsø Råvarefestival, – Lørdag d. 16 juni kl. 18.00

Vi bænker os om langborde i teltet på pladsen, nyder de samske råvarer, fælleskabet, den gode samtale på tværs af bordet og deler en madoplevelse udover det sædvanlige.

Du kan købe dine drikkevarer i den veludstyrede bar. Det hele bliver serveret i det hyggelige telt på festivalspladsen.

I år er vi så heldige at Torben Bager, tidligere souschef på Danmarks første Michelin-stjerne restaurant ‘Kong Hans Kælder’ laver vores middag! Torben har udover Kong Hans arbejdet på Munkebo Kro og ikke mindst som Innovationschef hos Løgismose igennem en årrække.

Han er gået igang med at udarbejde menuen – glæd dig! Det gør vi.

200 billetter er nu sat til salg og koster 290 kr. pr. person.

Som indledning til Torbens 4-5 retters menu, vil Samsø Råvarefestivals Børnekøkken – Snackpatruljen, servere små lækre hapsere for jer alle. Snackpatruljen består af Skipperlys Mads Risom og 12 børn mellem 12 og 15 år fra Samsøs 3 skoler, som sammen har udforsket sæsonens råvarer, dannet venskaber på tværs og endt med at kreere 3-4 små snacks, som i alle selvfølgelig skal smage på. Det bliver en fest! 

Børnekøkkenet er gavmildt sponsoreret af Tuborg Fondet.

Igennem hele aftenen vil der være musikalsk underholdning. Følg os på Facebook, hvor vi løbende opdaterer programmet og den endelige menu.

Sted: I festteltet på boldbanerne v/ det grønne område og skaterparken. Pillemarksvej 1 – Tranebjerg.
Tid: Lørdag kl. 18.00 – 21.00

køb_billet_2014_knap


Natmad

Den endelige menu følger snarest.

Sted: I restaurantteltet på boldbanerne v/ det grønne område og skaterparken. Pillemarksvej 1 – Tranebjerg.
Tid: Lørdag kl. 21.00 – 24.00